Иницијативи во реализацијата

Борис Сарафов, Скопје, Македонија

|
Уметнички проект или креативна интервенција во јавен простор

Статус:

Активен

Датум на настанот:

26.09.2017

Број на гласови:

2

Број ВКЛУЧЕНИ:

0

Булевар Св. Климент Охридски 23, Скопје, Македонија

|
Активирање на просторот низ игра и перформанс

Статус:

Активен

Датум на настанот:

01.06.2017

Број на гласови:

12

Број ВКЛУЧЕНИ:

9

Angel Dinev, Skopje, Macedonia (FYROM)

|
Поправка или поставување на урбана опрема и опрема за игра и релаксација

Статус:

Активен

Датум на настанот:

12.05.2017

Број на гласови:

2

Број ВКЛУЧЕНИ:

0