Галерија проектот

Истражување: Самоорганизацијата на граѓаните и новата реалност во локалната градска управа - Мотивација, поддршка и резултати: Колку е успешно „здружување на силите“помеѓу граѓаните и властите?
КОГА „НАШИОТ ГРАД Е НАША СЦЕНА“ ВО ПРАКСА :)
УЛИЦАТА Е ЗА ЖИВЕЕЊЕ, А НЕ ЗА СООБРАЌАЈНО ДИВЕЕЊЕ
А КАКО СИ ПОМИНАВМЕ НА ПРВАТА ДЕТСКА ЖУРКА НА ИГРАЛИШТЕТО ВО „КАУБОЈСКО МААЛО“?
НАЈАВА НА НАСТАН: ЖУРКА ЗА ДЕЦА И РОДИТЕЛИ НА ДЕТСКОТО ИГРАЛИШТЕ ВО „КАУБОЈСКОТО МААЛО“
Покана за средба со жителите од „Каубојско маало“
НОВ ИЗГЛЕД НА ПРОСТОРОТ И НА ДЕТСКОТО ИГРАЛИШТЕ ВО „КАУБОЈСКОТО МААЛО“
ФОТО ГАЛЕРИЈА ОД ДЕТСКОТО ИГРАЛИШТЕ ПРЕД НАШАТА ЗАЕДНИЧКА АКЦИЈА
Интеракција со просторот: Нашиот град е наша сцена!